Izrada natalne karte

Nasi najbolji astrolozi izradice i analizirace vasu natalni horoskop.

Izrada natalne karte

Natalni horoskop je astrološka karta urađena za trenutak nečijeg rođenja. Natalna karta je skup astroloških simbola koji predstavljaju izgled neba u trenutku nečijeg rođenja, odnosno raspored nebeskih tela (planete, zvezde, asteroidi) na nebu u tom trenutku.

Natalna karta je slika nase ličnosti. Analiza natalne karte daje podatke o:

- vašem karakteru, kakav vam je definisan vašim rodjenjem

- vašim talentima i potencijalima

- ljubavnim aspektima i odnosu sa bliskim ljudima (porodicom, prijateljima, kolegama)

- finansijskim aspektima

- zdravstvenim aspektima

Za izradu natalne karte neophodni su datum, vreme i mesto rođenja.

Natalnu kartu saljemo putem E-maila. Natalne karte se isporucuju na ne manje od 5 strana (dobijate sliku natalne karte i detaljno tumacenje na 4 strane)

Svaka natalna karta obuhvata:

- Grafikon vaše natalne karte

- Opsti astropsiholoski profil

- Analizu emotivno partnerskih odnosa

- Analiza poslovnih potencijala

- Analizu zdravstvenih aspekata

- Napomene i konstruktivne savete

Svaka natalna karta se izradjuje i pise iskljucivo za osobu koja je porucuje. Na internetu se moze naci veliki broj opstih, cak i besplatnih softvera koji izradjuju natalne karte, medjutim to niti jeste, niti moze biti svrstano u ozbiljno tumacenje, vec iskljucivo zabavu. Za ozbiljno i temeljno tumacenje, potrebno je angazovanje astrologa i detaljna analiza necijih aspekata. A to je upravo ono sto mi nudimo.

Sada mozete videti primer natalne karte. Primer natalne karte.

Svaka natalna karta je unikatna i radjena licno za odredjenu osobu. Jedino takva analiza natalne karte ima smisla u astroloskim okvirima i nijedna besplatna analiza ili softver ne mogu sa ovakvom preciznoscu da odgovore na zahtev korisnika.

Porucite svoju natalnu kartu vec danas. Poklonite sebi putokaz koji ce vam pomoci u odlukama i dati vam najbolje savete koje ste do sada dobili!


Izrada natalne karte

id: 59

Redovna cena: 56.00 €

Cena danas: 40.00 €

Poručite odmah ▶


Ukoliko vas zanima natalna karta za vas, clana vase porodice, prijatelja ili partnera, na pravom ste mestu. Nas astro centar se moze pohvaliti sa nekoliko hiljada zadovoljnih korisnika tokom perioda duzeg od 10 godina. Takodje, mozemo reci da nas posebno srecnim cini zahvalnost velikog broja nasih korisnika koji su nam se javili sa potvrdom o tacnosti onoga sto su procitali u svojoj natalnoj karti koju su porucili od nas.

Sigurno ste naisli na sajtove na kojima se reklamira besplatna natalna karta ili natalna karta online. Mozemo vam reci samo ovo. Izrada natalne karte je ozbiljan proces koji traje satima i sa sigurnoscu vam mozemo reci da bilo koja vrsta besplatne natalne karte koju cete naci nije i ne moze biti ozbiljna niti tacna. Jedino natalne karte izradjene od profesionalnih astrologa koji rade u nasem astro centru mogu biti garancija tacnih i preciznih analiza. Svaku natalnu kartu prati analiza tranzita a tranziti su upravo ono sto zahteva detaljni i profesionalnu analizu.

Ukoliko vas zanima porucivanje natalne karte mozete to uciniti vec danas putem naseg sajta. Nakon uplate koju mozete obaviti bilo putem kartica odnosno Paypal-a ili putem uplate iz Srbije, nasi astrolozi ce izraditi vasu natalnu kartu koju cete dobiti putem E-Maila.

Poručite natalnu kartu