Astro konsultacija 30 minuta

Konsultacija sa zeljenim astrologom u trajanju od 30 minuta. Zakazite odmah, brzo i lako. Konsultacije se obavljaju putem skype-a, vibera ili putem fiksnog telefona u srbiji.

Astro konsultacija 30 minuta

Niste nasli broj za svoju zemlju a zelite konsultaciju uzivo? Ne zelite da pozivate 0900 broj? Jednostavno uplatite vreme i povezacemo vas sa astrologom na nacin koji zelite.

Ovaj vid astroloske konsultacije je sve popularniji u svetu a i kod nas. Umesto da pozivate 0900 broj, uplatite vreme a i povezite se sa astrologom na nacin koji zelite.

Ovaj metod konsultacije je pozeljan za ljude koji ne mogu ili ne zele da pozivaju nase premium brojeve. Jednostavno uplatite odgovarajuci paket i cim uplata bude proknjizena mocicete da koristite vas kredit za razgovor sa nasim astrolozima.

Uplatu mozete izvrsiti klikom na dugme na ovoj strani. Nakon izvrsene uplate mi vas kontaktiramo i zakazujemo razgovor sa nasim astrologom u vreme koje vama odgovara, na nacin koji zelite.

Vazna napomena: Za ovu uplatu nije moguce birati astrologa, vec konsultaciju obavlja prvi slobodan astrolog. Ukoliko zelite da zakazete konsultaciju sa nekim odredjenim astrologom, molimo vas da pre uplate proverite da li je zeljeni astrolog raspoloziv za konsultaciju i po kojoj ceni.

Astro konsultacija 30 minuta

id: 55

Redovna cena: 42.00 €

Cena danas: 30.00 €

Poručite odmah ▶