Mesec u skorpiji

Ovaj položaj Meseca pokazuje žestoku aktivnost. Osobe sa ovakvim položajem Meseca su preduzimljive, imaju jaku volju i praktične sposobnosti. Ponekad su impulsivne i destruktivne.

Mesec u skorpiji

Nekada su ove osobe sebične, jer gledaju da prvo zadovolje svoje potrebe. Energične su, snažne, nezavisne, agresivne i kuražne. Ne tolerišu nikakvo nametanje tuđe volje. Pokazuju interes za okultno i za misteriozno. Nekada ljudi sa ovakvom kombinacijom mogu biti nosioci revolucionarnih promena. Vrlo često, oni su sarkastični i cinični.

Mesec u Škorpiji, ova žena, i maska koja dominira celim ambijentom. Obično se za planetu u padu kaže da u tom znaku svog pada nije u mogućnosti da ispolji svoju prirodu i da joj je u tom znaku jako teško zbog toga.

Vase emocije su intezivne i cesto se temelje na upornim zeljama. Nestrpljivi ste, podlozni promenama raspolozenja pa cak skloni mracnim mislima. Ranjivi ste, mozet postati ljubomorni, namcorasti i osvetoljubivi. Cesto prebrzo donodite sud o drugima i osecate potrebu da na suptilan nacin dominirate.

Necete tolerisati suprotstavljanje niti mesanje u vase stvari, ali cete cesto mnogo toga zrtvovati zbog ljubaznosti.Dobro izvrsavate zadatke, imate veliki potencijal i preduzimljivi ste. Iako ste nagli i inpulsivni vi ste samouvereni i sposobni da postignete uspeh. Obicno dobijate ono sto zelite mada vam se moze i dogadjati da na kraju utvrdite da je rec ipak o Pirovoj pobedi.

Posto ste ljubomorni, gordi i posesivni, ovakav polozaj Meseca ne obecava harmonican brak.Kada privedete kraju nesto sto ste radili sa uzivanjem, umete da se prepustite samozadovoljstvu i zaboravite na druge.Imate slojevitu licnost i sa lakocom prozirete druge, volite da ustrazujete nova podrucja.

Cula dozivljavate kao sredstva za postizanje zadovoljstva a ne za sticanje znanja i intezivno i strasno reagujete na sex. Imate neogranicenu moc opservacije. Snaga volje vam je cesto latentna ali kada je koristite to cinite za dobrobit svih.

Negativno koriscenje Meseca u Skorpiji moze dovesti do seksualnih ekscesa, inhibicija, perverzija ili alkoholizna. Najvise vam je potrebno da naucite kako da prastate i zaboravljate. Morate nauciti kako da kontrolisete svoja snazna, duoka osecanja.

Muskarac sa ovim polozajem trazi senzualnu partnerku koja ce u isto vreme biti dovoljno nezna da on moze da je poseduje i konzumira, pa posto je tajanstven i skrt na recima potrebna mu je intuitivna partnerka koja moze da oseti njegovo raspolozenje.

U zenskom horoskopu Mesec u Skorpiji moze ukazati na seksualni promiskuitet. sklonost zivotnim zadovoljstvima i porordicne probleme.

U odnosima sa decom cesto se ispoljava zelja za dominacijom sto moze biti rezultat dominacije jednog roditelja ili pak preteranog idealizovanja jednog roditelja-obicno je to majka. Kod ovakvog polozaja Meseca majka moze biti preterano posesivna i moze joj biti veoma tesko da dete-narocito musko-oslobodi svog uticaja.

Mesec u Škorpiji u natalnoj karti često ukazuje na teže ispoljavanje emocija. Ovo je neretko veoma strastvena i istovremeno vrlo ranjiva osoba tako da pre bira da iskazuje emocije na skriven i indirektan način kako bi se zaštitila od eventualnog emotivnog razočarenja. Osim toga, ova osoba je i jako tvrdoglava usled čega može nebrojano puta raditi stvari i na svoju štetu. Kada je Mesec u ovom položaju aspektovan loše ova osoba može podsvesno u ljubavnim vezama težiti dominaciji i postavljati se sa odredjenom dozom manipulativnosti što se nikako neće dopasti drugoj strani. Medjutim, kod prisustva harmoničnih aspekata Meseca u ovom položaju osoba stvarima neretko prilazi sa velikom količinom ljubavi i strasti tako da neretko i ostvaruje svoje zacrtane ciljeve s izuzetnom lakoćom. U ljubavi prisustvo harmoničnih aspakata Meseca u škorpiji na ovu osobu utiče tako da je osoba više okrenuta ka ostvarenju veze za celi život nego ka kraćim avanturističkim vezama. U tom slučaju osobi je znatno lakše da izražava svoja pozitivna najdublja osećanja što joj u pravoj ljubavi gotovo uvek osigurava uspeh i dugotrajnost ljubavne veze.

http://www.astro-profil.com/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: mesec u skorpiji horoskop astrologijaPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: