Horoskop i prijateljstvo: Ko je odan i pouzdan, a ko zlopamtilo i osvetoljubiv

Ko je kakav prijatelj....veran, zlopamtilo, pouzdan, zabavan? U razotkrivanju vam može pomoći i horoskop.

Horoskop i prijateljstvo: Ko je odan i pouzdan, a ko zlopamtilo i osvetoljubiv

OVAN

Ovan je impulsivan, žestok i pravdoljubiv, pa će uvek pritrčati u pomoć u nevolji.

BIK

Kad Bik nekome postane prijatelj, to je za sva vremena - pouzdan je, veran i posesivan. Nemojte da mu se zamerate pričajući o nekim drugim i boljim prijateljima od njega jer mu to baš i nije drago.

BLIZANAC

Iako ima dosta prijatelja, Blizanac se uglavnom oslanja na samog sebe. Uvek ima krajnje logična i prihvatljiva rešenja za one koji traže pomoć od njega. Zabavlja se da kontaktira s ljudima, to čini ležerno i neobavezno. Dobar je prijatelj, ali i opasan neprijatelj.

RAK

Rak nikada neće dati znanja da ste mu potrebni, već će očekivati da između redova pročitate kakav ga problem muči. Ako mu ne pomognete kad je njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vas podsetiti na to. Zbog promenjivih raspoloženja, nesiguran je kao prijatelj.

LAV

Lav voli da pomaže jer je velikodušan i odgovara mu tuđa zahvalnost. Radije pomaže drugima, nego da sam zavisi od nečije pomoći, pa makar bila i od dobrih prijatelja.

DEVICA

Devicu ćete teško iznenaditi ako joj se požalite na nepravdu koja vam je učinjena. Devica je uvek spremna da se uhvati u koštac s nevoljama. Racionalno gleda na stvari, pa logikom i objektivnošću postavlja stvari na svoje mesto. Neprocenjiva je kao prijatelj.

VAGA

Iako deluje površno, Vaga je veliki prijatelj. Osoba rođena u ovom znaku zna da sasluša. Nerado traži pomoć prijatelja.

ŠKORPIJA

Škorpija nikome ne treba kao neprijatelj, ali ako vam je prijatelj, računajte na bezgraničnu odanost. Ako Škorpiji poverite tajnu, to nikada neće zloupotrebiti. Kad ga izneverite, loše se piše onom ko ga je razočarao.

STELAC

Strelac je veliki prijatelj. Pazite da mu se ne zamerite jer zna da bude osvetoljubiv. Strelac uvek govori ono što misli. Sklon je elitizmu i traži sebi slične za prijatelje.

JARAC

Kod Jarca morate da prođete testove i provere. Kad zatražite pomoć od Jarca biće veoma srdačan i pun razumevanja. A kad jednom "raskine" prijateljstvo, to je zauvek. Nikad ne zaboravlja ako ste ga izdali ili prevarili.

VODOLIJA

Vodlija za prijatelje uvek ima opravdanje. Prijateljstva sklapa ležerno. Priskače u pomoć i nestaje, a zahvalnost ni ne očekuje jer je plemenit znak.

RIBE

Ribe su rođeni psiholozi, pa nema boljeg ramena za plakanje od njihovog. Saosećajni su, a znaju i da osete sve vaše potrebe. Kad ih prijatelj pozove u pomoć, uvek imaju vremena, piše portal "Žena".

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop astro natalne kartePogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: