Kakve strategije za osvajanje koriste horoskopski znaci

Ako prihvatimo da u ljubavi, kao i u ratu, postoje strategija, ratnici i žrtve, napad i odbrana, onda ne bi trebalo da nam smetaju trikovi koje koriste zaljubljeni kako bi osvojili nekoga ili zadržali interes voljene osobe. Naravno, svaki horoskopski znak ima svoje načine i metode da ostvari ciljeve, a evo i kako se treba ponašati shodno tome, da ne bismo postali “žrtve”.

Kakve strategije za osvajanje koriste horoskopski znaci

OVAN

Ako ste mislili da je ljubavna igra sa Ovnom lak slučaj, grdno ste se prevarili! On je borac, uvek želi da bude vođa. Smatra da je ljubav slična ratu i da po svaku cenu mora da pobedi. Prvo će vas navesti da mu priznate svoja osećanja i u momentu kada budete mislili da se vaša veza razvija i vodi nečemu, on će početi da se udaljava – ili će „nestati“ na nekoliko dana ili se neće javljati na telefon ili će vam jednostavno reći da ne oseća isto i da mu je trenutno potrebna sloboda! Time želi da vas natera da trčite za njim. Zato se uvek setite da mu se sviđaju stvari koje teško može da dobije i ne otkrivajte mu odmah sve svoje karte!

BIK

Bik nije varalica u ljubavi. Smatra da ne treba koristiti strategije, kada je ljubav u pitanju – ili si zaljubljen ili nisi! On će se, međutim, poslužiti nekim trikom samo ako je ljubomoran. I šta radi u tom slučaju? Menja stil oblačenja, postaje nedosledan, provocira i dobacuje zajedljive komentare, a svaki odgovor mu je neodređen, u stilu „videćemo, ne znam“. Ukratko, Bik počinje da se “prima” kada oseti da je zanemaren.

BLIZANCI

Imati posla sa jednim Blizancem, znači imati posla sa čovekom koji se u ljubavi „hrani“ igrom, strategijom i neredom. Blizanci su po prirodi varalice, vole da se igraju i nikada ne sede mirno kada su u vezi! Ne služe se konkretnom strategijom, njihovi trikovi su uvek drugačiji i zavise od okolnosti i ljudi pored njih. Možda vam je obećao romantično veče u dvoje, a onda iznenada organizovao zabavu sa svojim prijateljima to isto veče. Česta pojava je i ta da ne odgovara na vaše poruke ili je konstantno zauzet. Ne uzbuđujte se previše oko tih stvari i navedite ga da misli da uživate u njegovim igricama.

RAK

Trikovi koje smisli jedan Rak da bi probudio vaš interes za njega su emotivnog karaktera. Ovaj znak je poznat po svojim emocionalnim ucenama i uvek imajte na umu da će pokušati da testira vaša osećanja pomoću određene taktike. Možda ste se dogovorili da provedete dan odvojeno, sa svojim društvom samo, ali vas on zove u poslednjem trenutku i kaže kako se oseća loše i kako ste mu potrebni. A možete čuti i sledeće: “Ako me stvarno voliš, hajde da živimo zajedno!” U svakom slučaju, ne padajte u njegove zamke, jer će kasnije manipulisati vama kako mu je volja. Pokažite mu kako se osećate, ali ne na način koji on hoće.

LAV

Lav voli da flertuje i žudi za ljubavnom potvrdom, kako bi zadovoljio svoj ego. Kod njega je čas hladno, čas vruće. Nemojte se začuditi, ako posle vrlo strastvene noći koju ste proveli zajedno, nestane na 2,3 dana. Jednostavno, želi da vidi da li ćete ga tražiti. Može se desiti i da flertuje sa drugima, ali znajte da nema nameru da vas prevari. Želi da vam pokaže da je tražen i da ga ne možete imati kao stvar. Ono što vi treba da uradite jeste sledeće: pokažite mu da vam je stalo do njega, ali ne padajte na njegovu igru koju igra sa drugima i pokušajte da se ponašate odmereno.

DEVICA

Devica nema reputaciju “igrača” u ljubavi i ne služi se trikovima da bi nekoga impresionirala. Naravno, nekada se posluži nekom strategijom, ali to ne radi da biste se zaljubili u nju, već da se uveri da li za vašu vezu postoje izgledi ili ne. Može vam postavljati čudna pitanja, opet, ne da biste upali u “zamku”, već da vidi kako razmišljate i kako se ponašate u određenim situacijama. Nekada će se praviti da je jako loše volje, samo da bi videla kako ćete reagovati i koliko vam je stalo. U svakom slučaju, treba biti pažljiv i pametan kada je jedna Devica ispred vas, jer ne samo da je strog sudija, već svaku vašu reč i potez odmerava i “stavlja pod mikroskop”.

VAGA

Može vam se činiti kao jako slatka, nevina i ljubazna, ali pogledajte malo bolje. Ako želi, Vaga može da bude prvak u ljubavnim igricama i trikovima! Nju uzbuđuju te igrarije. Kako bi pokrila svoju nesigurnost, spremna je da postavlja “zamke”, samo da bi videla da li ćete se “upecati”. Nemojte se iznenaditi ako vam jednog dana izjavi ljubav, a nedugo zatim je vidite kako flertuje sa drugima. Ovo su njene nevine igrice, kojima pokušava da još više rasplamsa vaša osećanja, ali i da ih potvrdi!

ŠKORPIJA

Škorpija u ljubavi uvek ima plan i strategiju. Poslužiće se trikovima samo ako želi da vam dokaže nešto ili ako nije sigurna da je želite. Na svaki način će pokušati da vas napravi ljubomornim. Još jedna smicalica ovog znaka jeste da vas “muči” kada ne radite ono što je njoj po volji. Niste je pozvali telefonom na vreme? Niste pokazali dovoljno svoj interes za nešto njoj važno? Zapostavili ste je? Nestaće u trenutku kada to budete najmanje očekivali i ostaviće vas u čudu.

STRELAC

Nemojte misliti da će se jedan Strelac zamarati smišljanjem trikova kako biste se zaljubili u njega. Njegov stav je da niste nezamenjljivi i da “ima još ribe u moru”, pa ako nešto ne ide samo od sebe, to treba ostaviti. Njegovo ponašanje podseća na igru (ne namerno, naravno) i ostavlja utisak da se pridržava nekog plana, kako bi vas približio sebi, i to mu, čini se, polazi za rukom. Činjenica je da mu je nekad draže da izađe sa najboljim ortacima, umesto sa vama, ali to ne čini namerno niti da bi vas povredio. Jednostavno je društven i želi da se oseća slobodno. Kada vam kaže da ne želi da se vezuje, mislite da vam direktno govori svoje namere. Ali znajte da je i to samo još jedna igrica i da time želi da se još više zbližite.

JARAC

Jarac iskušava i kažnjava. To je jedina strategija koje se pridržava kada je ljubav u pitanju. Ne očekujte od njega neke trikove da bi vas zainteresovao, ali često zauzima stav strogog učitelja koji pokušava da vas opameti. Neretko će iskušavati vaše strpljenje i izdržljivost da bi video da li zaista ispunjavate uslove da budete zajedno. Jedan od takvih testova na koji će vas staviti jeste da vidi vašu rekaciju kada vam otkaže sastanak zbog posla. U tom slučaju ne treba da započinjete svađu ili da mu gunđate. On samo želi da vidi koliko biste ga podržali u ličnim i poslovnim ambicijama.

VODOLIJA

Vodolija je težak slučaj, jer sa njim nikad ne znate na čemu ste. Igrice, strategije i trikovi su uvek deo njegovog repertoara, jer mu se dopada kada u vezi ima iznenađenja, ali i napetosti. Vrlo je moguće da doživite sledeći scenario: nakon što ste proveli jedan strastveni vikend zajedno, on vam iznenada telefonira i govori kako je otputovao sa najboljim ortacima na nekoliko dana! Još jedan njegov česti trik jeste da se ponaša prijateljski prema vama, dok je danima pre toga govorio kako je ludo zaljubljen u vas.

RIBE

Ljubavne igrice jedne Ribe se ograničavaju na laži, maštanja i moguća scenarija. Možda će vam reći kako je njihov bivši velika muzička zvezda ili kako ima puno udvarača, pa ne zna prosto kako da izabere. Nemojte pridavati tome previše značaja, jer to radi zbog nesigurnosti u sebe ili želi da vam pokaže koliko vredi. A može se desiti i da vam kaže kako noćima ne može da zaspi, jer misli samo na vas! Generalno, budite malo rezervisani prema svemu što čujete od ovog znaka, jer oni mnogo govore, ali ne misle sve stvarno!

http://www.prva.rs/

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: