Trikovi sastanka sa muškarcem u znaku: Ovan

Ovan je prvi znak Zodijaka u zapadnjačkoj astrologiji i vladar mu je Mars. Ljudi koji su rođeni između 1. marta i 19. aprila su u ovom znaku. Generalno, uvek ih povezuju sa vatrenim elementima, te su s toga vrlo ekstrovertni i muževni. Najvažniji aspekt njihovog karaktera je da su ekstremno skloni avanturi id a vole da rade stvari ad hock, tj. da sve odlučuju u trenutku. S toga, biti u vezi sa muškarcem u znaku Ovna je prilično nesiguna priča! Jako se brzo zaljube, gotovo na prvi pogled, i jednog Ovna kom se dopadate nije lako izbeći jer, prosto, neće prihvatiti Ne kao odgovor. Dok ste u vezi sa muškarcem u znaku Ovna, korisno je da znate da se s njim sve dešava u velikom ubrzanju jer on ne ume da živi život dosadno. Partneru posvećuju puno ljubavi i pažnje, i uvek su oduševljeni količinom neodoljivog šarma koji ih okružuje. Međutim, živeti sa jednim Ovnom ume da bude jako iscrpljujuće, i to najviše zbog brzine kojom žive.

Trikovi sastanka sa muškarcem u znaku: Ovan

U prirodi muškarca Ovna je da stalno bude u pokretu, isprobava nove stvari sa izuzetnom strašću. Oni su nezavisni mislioci, te često iznose mišljenja i stavove o kojima se, do tada, ništa nije čulo ili niko o tome pre nije pričao. Ako ste u vezi sa nekim u znaku Ovna, očekivaće dag a podržite do kraja. Njihova ličnost privlači mnoge, pa su zbog toga često poznati u krugovima gde se kreću. Devojka koja se zabavlja sa muškarcem Ovnom mora da shvati da je to činjenično stanje i da se neće promeniti.

Iako privlače ljude koji im vremenom postaju sjajni prijatelji, umeju često da se ponašaju kao deca i da se agresivno postavljaju tokom razgovora, dogovora, čak i da postanu nasilni (verbalno/fizički) ukoliko se neko ne slaže sa onim o čemu oni govore.

Muškarci u znaku Ovna su izuzetno temperamentni i apsolutno obožavaju svoju nezavisnost. S toga, devojke koje su navikle da ‘diriguju’ vezom moraju da uzmu u obzir posledice pre nego što pokušaju da dominiraju jednim Ovnom. Ovo bi moglo da bude izuzetno opasno za vezu, s obzirom da Ovnovi mrze da prate nečija mišjenja, ili da se ponašaju po propisanim pravilima. Ako to i rade, uvek budu neraspoloženi, i to veoma. Štaviše, brzo ih popusti interesovanje i prebace se na nešto drugo.

Za Ovna je normalno da stalno bude u nekoj vezi, tačnije, u jednoj, pa u drugoj, pa u trećoj, jer se jako brzo zaljubljuju i isto tako lako odljubljuju, i odmah prelaze na nekog drugog. S obzirom da uvek reaguju u trenutku, poznati su po tome da se često žene izuzetno mladi. Međutim, među muškarcima Ovnovima nije isključeno ni nekoliko brakova.

S toga, ko god da se zabavlja sa muškarcem Ovnom bi trebalo da bude obazriv jer se lako odljubljuju i nisu baš pouzdana ‘ljubavna valuta’. Zbog ovoga je Ovan sposoban da funkcioniše jedino sa drugim vatrenim znacima kao što su Strelac i Lav.

http://wannabemagazine.com/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: muskarac ovan ovan horoskopPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: