Lav i Strelac u braku

Snazni i otmen Lav i avanturista Strelac. Duet za prvu ligu.

Lav i Strelac u braku

Oba znaka vatrena, strasna i usmerena u istom smeru. Zabave i smeha na pretek. Uvek zabavno, obavezno zajednička putovanja, avanture i druženja.

Erotika - odličan pet. Odnosi topli, čisti. Takt i ritam usaglašeni. Koitus intenzivan, orgazam snažan i redovan. Sve to ponavljaju do iznemoglosti.

Vernost je svetinja. Lojalnost Lava je na visini, a Strelac, lepršav kakav samo zna da bude, voli da uradi i nešto na svoju ruku. Lav to toleriše, jer ima utisak dominacije i kontrole situacije. Strelac je samo prividno nešto podređeniji. Ustvari on brzo nauči kako da usmerava Lava u željenom pravcu. Tako su oboje zadovoljni.

U poslu i obavezama pomažu i podržavaju jedan drugog. Vezani su na svim poljima zajedničkog života. Njihov odnos je prirodan i etički i među njima nema laži i pretvaranja.

Čak ni loš aspekt njihovih vladara Sunca i Jupitera ne može ozbiljnije da ugrozi ovu stabilnu i harmoničnu vezu. Život im je dinamičan, realan i bez iluzija. One im nisu ni potrebne jer su jedan drugom sasvim dovoljni. Imaju mnogo prijatelja, puno zajedničkih tema i slične poglede na javnost, ideologiju, moral i sve druge značajne komponente u životu.

Njihovu vezu prati svežina od početka do kraja, pa se zato preporučuje. Ako se uspeju pronaći nemaju potrebe dalje da traže.

http://www.vencanja.com/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: lav strelacPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: