Saznajte kakvi su Bikovi u ljubavi

Bik mirzi mekusce i ne voli da se zali kakav god problem imaoako niste jaki, barem pokušajte prikriti koliko ste slabi ili, još bolje, naučite nešto iz njihova primjera ...

Saznajte kakvi su Bikovi u ljubavi

Mekušci su vrsta koju najviše od svega mrze u životu – kako životinjsku tako i ljudsku. Rijetko se kada žale, mirno će izdržati sve životne probleme, s bračnim partnerima će buditi nadu u svakoj prilici kada se osjećaju poraženi. Ne očekuju pomoć sa strane i ne podnose slabost u bilo kojem obliku. Zato, dragi moji supružnici, ljubavnice, prijatelji, ako niste jaki, barem pokušajte prikriti koliko ste slabi ili, još bolje, naučite nešto iz njihova primjera ...

ŽENA BIK

Na njima nikad nećete moći primijetiti koliko im je teško. Ima dana kada vam se usputno potuži na svoje nevolje, ali duhovito i nadahnuto, pa ni vi poslije toga niste sigurni koliko je to pogađa, a koliko je zabavlja, a onda sa strane saznate koliko su zapravo veliki njezini problemi. Na svu sreću, jake su na način kako nije dostupno prosječnim bićima. Neovisno kolike rastom bile, u ovom znaku se rađaju zaista velike žene. Ne vole dodvoravanja, trikove i zagonetne igre. S gnušanjem se osvrću na one koji uvijek idu obilaznim putovima jer one se bore časno, otvoreno i srčano. Njihovi ciljevi su praktični i jednostavni. Osjećaju se ugodno u kojem se god društvu nađu, ali ipak preferiraju domaću atmosferu.

Muškarci

Bikica ne ostaje sama. Ona se odlučuje, mijenja prezime, udaje, stvara obitelj, a svi im moraju oprostiti što će odabrati onoga s najviše mogućnosti za materijalni probitak. To ne znači da su proračunate, jednostavno su praktične. Ove žene imaju izražena fizička svojstva, a to cijene i kod druge strane. No da bih ih muškarci zainteresirali, moraju se najprije doimati razumno. Kod njih ne postoje uzrečice poput onih 'Svi to tako rade' ili 'To je uobičajeno' – one vrlo brzo počinju zijevati. Da bi nešto sa žarom prihvatila (od muškarca pa do posla), ona mora osjetiti istinsko uzbuđenje u svemu čemu se posvećuje.

Njezina ljubav nije nametljiva, ali joj se lako može dogoditi da ne prepozna trenutak kada je druga strana u fazi otvaranja i da na takvu vrst 'otvorenosti' odgovori slatkih smijehom. Lako druge može uvrijediti, ali treba čovjek s njom biti strpljiv i objasniti joj da se ispod mjeseca mogu raditi i neke manje racionalne stvari. Budući da je oštroumna i pametna, ona to brzo svlada pa sniva i onda kada djeluje pomalo groteskno. Proklete krajnosti!

Majčinstvo i snaga

Nema Bikice koja bi propustila ovo iskustvo, one obožavaju biti majke, uživaju u tome. Odlično se slaže sa svojim potomcima i zna ih nježno razmaziti, ali i divlje vrisnuti kada za to dođe vrijeme. Pubertet je problematično doba za nju i njezine potomke. Pametne i mudre Bikice tada popuštaju svoje čvrste uzde discipline, a one manje mudre gube svoju djecu, zauvijek oplakujući njihovu tešku narav, a istodobno opravdavajući svoju tvrdoglavu prirodu.

Još jedna fascinantna karakteristika pripadnica ovog znaka jest njihova prividna neosjetljivost na bol i emocionalne stresove, koja graniči s čudom. Izdržljivija je čak i od žena Škorpiona. Međutim, njezino srce krvari u tišini, bez potrebe da to na bilo koji način pokaže. Poznate su po svojoj postojanoj i zreloj životnoj filozofiji, smatrajući život i sudbinu rezultatom vlastitih napora i upornosti. Zaista su teške, zahtjevnog i kompliciranog karaktera, ali izražene strastvenosti i putenosti. Mnogi ih ludo vole, vjerojatno s razlogom.

http://www.tportal.hr/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: bik horoskop karakteristikePogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: