Šta nam donosi pun Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom: intuitivne spoznaje budućih događaja 29. avgusta 2015. godine

Iluzije, obman, samoobmane su te koje se pojavljuju i koji ce osetiti neki od nas. Izrazeni strahovi i nemiri, potreba za pomocu. Veliki uticaj podsvesti.

Šta nam donosi pun Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom: intuitivne spoznaje budućih događaja 29. avgusta 2015. godine

Pun Mesec je 29. avgusta u 20:36 sati na 6 stepunu u Ribama. Podsvesno, intuicija, snovi, osećanja, tajne, imaginacija biće pojačane pod uticajem punog Meseca...

Iluzije, obmane i samoobmane su te koje se pojavljuju i koji će osetiti neki od nas, posebno osobe koje imaju Sunce, Mesec, podznak u Ribama, Raku, Devici, a zatim i Blizancima i Strelcu, na početku, oko 6. stepana.

Ovo je vreme kada će do onih koji imaju izraženu intuiciju i koji je osluškaju stići upozorenja, koja bi bilo dobro da i slede. Pun Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom donosi intuitivne spoznaje budućih događanja. Moguće su vizije, snovi koji su puni predznaka koje treba pratiti i pokušati protumačiti.

Jači je i dominatniji uticaj podsvesnog, nestvarnog od svesnog, racionalnog! Upravo sukob nesvenog i svesnog u periodu punog Meseca u Ribama se završava u korist onog što je nesvesno, nevidljivo, unutrašnje, često tajno... Emocije su izražene, biće i preterivanja. One će kod mnogih da utiču na događanja oko 29. avgusta. Imaginacija je snažana i treba je na pravilan način iskoristiti.

Ona vodi i ka pojačanoj osetljivost, izraženim strahovima i nemirima sa kojima treba da se suočimo tražeći pomoć, ako nismo u stanju da vladamo osećanjima i konrotlišemo ih. Senzibilne osobe treba da rade na sebi i svom unutrašnjem miru, da se opuštaju, meditiraju. Važna je i vera, koja može da doprinese tome da sve manje bude strahova i sumnje.

Emotivna osetljivost je pojačana, čak će kod mnogih biti prisutna ekstremna emotivnost, nemir, napetost, a kod nekih i nervoza 28. avgusta. Mogući su nesanice, nemirni snovi u noći 28. avgusta kao i u noći uoči punog Meseca. Snovi su čudni, proročki, ima vizija kod pojedinaca (jer je Mesec u konjukciji sa Neptunom u Ribama). Ako ove noći ne možete da spavate to je zbog uticaja nadolazećeg punog Meseca.

Dobro bi bilo da se sve započeto 28. avgusta na vreme i završi. Smelost u poduhvatima može doprineti da se mnoge aktivnosti i poslovi završavaju gotovo sami od sebe i to pretežno uspešno!

Ovih dana, inače, nije dobro piti puno tečnosti, jer nepovoljno može delovati na zdravlje, zbog punog Meseca koji deluje na tečnosti u organizmu te može da izazove nadutost i donese zdravstvene probleme, ali više psihičke, vezane za mentalno zdravlje. Dobro je dan pre punog Meseca pročistiti organizam, izbaciti štetne materije, očistiti telo...

29.avgusta smanjijte unos slatkiša pored tečnosti i koristite više čvrstu hranu, kao i mahunarke. Uz to, opuštanje uz neku prijatnu muziku, film, roman koji donosi pojačano ispoljavanje osećanja pomoći će da se bolje osećamo i da se na prihvatljiv način udaljimo od stvarnosti i učestvujemo u nečemu što je nestvarno, čudno, što predstvlja iluziju ili virtualnu stvarnost.

Takođe meditacje, afirmacije, molitve mogu imati povoljno delovanje u noći punog Meseca! Izbegavaje alkohol, medikamente... jer oni mogu da pospeše neuračunjivo ponašanje i da dovedu do čudnih stanja, ili donesu probleme u odnosima sa drugima.

Većina će uz malo više paženje i pojačanu samoktrolu, eventualno pomoć drugih, moći da izbegne nepovoljne efekte punog Meseca i da samo sa malo više nemira i pojačanih emocija prožive ovaj uvek izazovan dan.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop astro natalne kartePogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: