Strelac i Ovan u ljubavi

Jedna od Top horoskopskih kombinacija je bas ova. Procitajte njene zanimljivosti.

Strelac i Ovan u ljubavi

Vasa kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode koje u svojoj osnovi imaju dosta slicnosti i zajednicke afinitete ili interesovanja. Odnosno, sustina je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po principu muski, a po temperamentu -- kolericni znaci.

U nacelu, to je kombinacija koja se astroloski preporucuje sa velikim simpatijama i istovremeno se svrstava u kategoriju najuspesnijih poslovnih odnosa, ili top-listu na kojoj se nalaze one najlepse emotivne, prijateljske ili ljubavne veze.

U tom smislu, svakako da nesto vise obecava kombinacija izmedju zene Ovna i muskarca Strelca, mada moze i obrnuto, muskarac Ovan i zena Strelac, a da to ne predstavlja neku veliku razliku. Osobine koje se posebno naglasavaju i koje uvelicavaju Vas odnos su obostrani optimizam, razumevanje, sklonost ka zabavi i veoma slicni stavovi o ljubavnom ili zajednickom zivotu.

Sa druge strane, postoje i problemi koji otezavaju Vas zajednicki odnos i zbog toga Ovan obavezno mora da koriguje svoju ljubomoru, infantilnost i povremenu brutalnost ili nedostatak stila. Za uzvrat, Strelac mora da koriguje svoju potrebu za neogranicenom slobodom i da artikulise svoje porive za nadmetanjem, rivalstvom ili za samodokazivanjem.

U svakom slucaju, poenta je u tome da najveci problem u zajednickom odnosu nastaje u naletu nekontrolisane impulsivnosti koja vodi do prekida, ili ka ljubavnom brodolomu i razdvajanju.

http://www.astrolook.com/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: ovan strelac ljubav horoskopPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: