Sta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Lavu

Vladalac tajni i ljubavi. Mars sledece nedelje pravi trigon sa Saturnom u skorpiji polusekstil s Jupiterom u Devici, kao i inkonjunkcije s Plutonom u Jarcu i Neptunom u Ribama.

Sta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Lavu

Evo šta nam to donosi...

Mars je planeta akcije koja sledeće nedelje obrazuje trigon sa Saturnom u Škorpiji, polusekstil s Jupiterom u Devici, kao i inkonjunkcije s Plutonom u Jarcu i Neptunom u Ribama. S jedne strane podstiče na akciju, a s druge upozorava da bi trebalo da povedemo više računa o finansijama, dokumentaciji i vrednim predmetima, kao i o komunikaciji s nadređenima.

Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars dosta govori o tome kako preuzimate inicijativu, stičete ugled i upuštate se u nešto novo. U polju gde je u horoskopu uvek možete da očekujete uzbuđenja, akciju, ali i sukobe, jer tu trošite i ulažete mnogo energije, pa je neophodno da se izborite sa teškoćama. Njegova pozicija pokazuje koliko ste borbeni, kako se snalazite u teškim situacijama, šta može da vas naljuti...

Mars je i simbol seksualnosti i strasti, hrabrosti i pokretačke snage u ženskom horoskopu, simboliše njen tip muškarca, a u muškom njegovu muževnost. Planeta akcije i energičnosti će do 25. septembra 2015. godine prelaziti preko vatrenog znaka Lava, što će osetiti svi znaci, a najviše Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, koji će biti energičniji, borbeniji, atraktivniji, arogantniji, preduzimljiviji, strastveniji i skloni dramatizovanju, a manje Rakovi, Vage i Ribe.

Ako vam je Mars u Ovnu, energični ste, borbeni, impulsivni, hrabri, nestrpljivi, strastveni, ljubomorni.

U Biku - praktični, istrajni, tvrdoglavi, osvetoljubivi...

U Blizancima radoznali - žustri, snalažljivi i nervozni.

Osobe s Marsom u Raku su ranjive, osetljive, vezane za porodicu.

Osobe s Marsom u Devici pedantne, nervozne, kritički nastrojene.

Ako vam je Mars u Vagi, skloni ste kompromisima, diplomatični i podložni uticajima.

U Škorpiji - magnetični, osvetoljubivi, ljubomorni.

Osobe s Marsom u Strelcu su brzoplete i fleksibilne, sklone idealizovanju.

U Jarcu - hladnokrvne i osvetoljubive.

Ukoliko vam je Mars u Vodoliji, ekscentrični ste, nepredvidivi i volite rizike.

U Ribama - ranjivi, ćudljivi, neodlučni, skloni izolaciji.

Ovan

Vaš vladalac Mars u astrološkom polju ljubavi nagoveštava susret s nekim vatrenim znakom, moguće na nekom sportskom terenu, koncertu ili u pozorišnom foajeu.

Bik

Pozicija planete akcije, vladaoca astrološke kuće tajni, donosi vam probleme u ljubavi zbog partnerove ljubomore ili rasprave s nekim članom porodice.

Blizanci

Vladalac polja posla u znaku Lava upozorava na oprez u saobraćaju, ako zbog posla često putujete. Povedite više računa o dokumentima i vrednim predmetima.

Rak

Mars, vladalac vaše astrološke kuće karijere u vatrenom Lavu povoljno utiče na vaše poslove i finansije a nešto manje povoljno na vaš ljubavni život.

Lav

Planeta akcije u vašem znaku, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, naročito ako zbog posla često putujete ili sarađujete sa strancima.

Devica

Mars u harmoničnom aspektu s vašim vladaocem Merkurom, simbolom biznisa, donosi vam uvećanje prihoda i mogućnost odlaska na kraći poslovni put.

Vaga

Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa zajedno s vašim vladaocem Venerom u Lavu, nagoveštava uzbuđenja na emotivnom planu, kao i nova poznanstva.

Škorpija

Jedan od vaših vladalaca, Mars, u astrološkoj kući karijere najavljuje uspeh u poslu sa strancima ali upozorava da pripazite na komunikaciju s nadređenima.

Strelac

Pozicija vladaoca polja tajni i ljubavi donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa partnerom, ako ste zauzeti. Slobodni mogu da upoznaju nekog Lava ili Ovna.

Jarac

Mars u osmom astrološkom polju u trigonu s vašim vladaocem Saturnom u polju neočekivanih situacija, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije i čuvate dokumentaciju.

Vodolija

Planeta erotike, energije i akcije u kući partnerskih odnosa, nagoveštava uzbuđenja na ljubavnom planu, ako ste slobodni, a ako niste - rasprave sa partnerom.

Ribe

Simbol seksualnosti, Mars, vladalac polja posla i ljubavi u izazovnom aspektu s vašim vladaocem Neptunom, simbolom zanosa, može da vam donese vatreni susret sa kolegom.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop astro natalne kartePogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: