Nedeljni horoskop od 9. do 15. avgusta 2015. godine: uspeh za Strelca, talas inspiracije za Ribe

Ribe su veoma motivisane na poslu, Blizanci cuvaju svoju slobodu, Ovnovi zele bebu...

Nedeljni horoskop od 9. do 15. avgusta 2015. godine: uspeh za Strelca, talas inspiracije za Ribe

Ovan

Posao: Mars, vaš vladar upravo je promenio znak i ušao u Lava, pa na posao ne možete da se požalite, iako ga imete preko glave, jer ste u odličnoj formi. Biće i zarade i novih projekata. Planete vas štite šaljući vam obilje pozitivne energije i događaja. Jedina opasnost je vaša sujeta, kao i nedovoljna motivisanost za posao, ali, na sreću, prolaznog je karaktera.

Ljubav: Sa partnerom pravite velike planove, razmišljate o prinovi i novim lepim stvarima vezanim za zajednički život.

Zdravlje: Bolovi u nogama su posledica fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće.

Bik

Posao: Saradnici teško mogu da prate vaš tempo, jer ste previše ambiciozni. Venera, vaš vladar, nalazi se u Lavu i polako ide u susret Marsu, što nagoveštava burne i brze događaje. Izbegavajte konfliktne situacije sa kolegama. Ovih dana budite posebno oprezni jer postoji opasnost donošenja nepromišljenih odluka. Najgore od svega je to što će okolina trpeti posledice vaše nepromišljenosti.

Ljubav: Ponekad ste u odnosima sa voljenom osobom teatralni, nagli, ali i strasni. Stojite iza reči i osećanja. Uzrok hladnoće partnera trebalo bi da potražite u višim okolnostima.

Zdravlje: Skloni ste virusnim infekcijama i prehladama.

Blizanci

Posao: Kreativnost je pojačana, pa uspeha imate u svim oblastima vezanim za umetnost, što će biti naglašeno početkom nedelje dok Mesec boravi u vašem znaku. Tokom ovog perioda bilo bi dobro da malo predahnete i oslobodite se tenzije. Ali, Mars ulazi u vaše treće polje, koje predstavlja sve bliske odnose, koji će biti burni i ubrzani. Niste u stanju da razumete ni sopstvene potrebe, a kamoli da pomognete drugima.

Ljubav: Prema partneru ste veoma dvolični i pokazujete mu samo delić osećanja. Na ovaj način pokušavate da sačuvate slobodu.

Zdravlje: Problemi sa snom su posledica iznurenosti i sklonosti ka maštanju.

Rak

Posao: Niste zadovoljni ni poslovnom niti finansijskom situacijom, pa u očajanju razmišljate o dodatnim izvorima prihoda. U tome ćete uspeti tek kada Mars uđe u vaše drugo polje, ali neće biti lako. Tokom ovog perioda očekuju vas značajne poslovne promena. Narednih dana pokušajte da se što više prilagodite realnosti, izbegavajte maštanja i prevare.

Ljubav: Nagriza vas ljubomora, i to zbog nesigurnosti. Prema partneru ste popustljivi, što ga prilično nervira. Ukoliko mu je stalo do veze, moraće i on da se potrudi.

Zdravlje: Depresivniji ste nego inače, tako da su moguće nesanice.

Lav

Posao: Očekuje vas uspeh u poslovima vezanim za javnost, međuljudske odnose i diplomatiju, ali pazite da dinamični i brzi Mars to ne pokvari. Kolebljivi ste u vezi sa donošenjem jedne važne polsovne odluke. Osetljivi ste na uticaje okoline, pa se distancirajte od svega što vas opterećujuće i spas potražite u druženju sa pozitivnim osobama.

Ljubav: Površno se odnosite prema onima koje volite. Izlazite iz šablona kad je partner u pitanju, preispitujete osećanja i tako će biti sve dok je Venera retrogradna u vašem znaku.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska, zadržavanj tečnosti u organizmu i problemi sa bubrezima.

Devica

Posao: Probleme rešavate onako kako to samo vi umete. Uspeh je očigledan, što zbog ulaska Merkura i Jupitera u vaš znak, što zbog prirodne sklonosti ka poslu. Ovih dana ćete biti u situaciji da povlačite ispravne poteze i donosite zaključke koji su delotvorni. Kako ste u prilici da se prilagođavate novim okolnostima, ne oklevajte. Prihvatite ponudu za selidbu.

Ljubav: Sa partnerom se polako usaglašavate. Raščišćavanja idu sporo, ali doneće rezultate...

Ovih dana budite jako oprezni jer vas Venera iz dvanestog znaka lako može uvući u neku aferu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa urinarnim infekcijama i bubrezima.

Vaga

Posao: Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za umetnost i komunikaciju. Ali, budući da ste u svemu perfekcionista, teško ćete osetiti zadovoljstvo.

Malo ko ispunjava vaše, ne baš skromne, kriterijume. Ukoliko želite da budete zadovoljni, morate ih smanjiti ili se okrenuti drugim sadržajima.

Ljubav: Mnogi pripadnici znaka su pred emotivnim raščišćavanjem, čak i raskidanjem veze. Neke Vage preispitaju sumnju u partnera. Možda je ljubomora opravdana, a možda je sve zbog retrogradnog kretanja Venere, vašeg vladara.

Zdravlje: Najviše vas zabrinjava depresija, ali na pogrešan način. Umesto što strahujete, posetite lekara.

Škorpija

Posao: Razmišljate o promeni posla, jer često dolazite u sukob sa saradnicima. Ali, nije to jedini razlog, nezadovoljni ste i finansijskom situacijom. Očekuju vas velike promene, na šta ukazuje ulazak Marsa u vaše polje karijere. Morate biti smireni i staloženi, jer samo tako možete izbeći maltretiranja okoline i emotivne sukobe.

Ljubav: Ljubomora, tračevi i spletke čine vaš emotivni život nestabilnim, ali i uzbudljivim. Ukoliko od partnera nešto krijete, ovaj period biće stresan.

Zdravlje: Psihički problemi su posledica iscrpljenosti i negativnih zbivanja koje intenzivno preživljavate.

Strelac

Posao: Zahvaljujući mudrim potezima, ostvarujete neverovatan poslovni uspeh. Ne strahujte unapred, period je odličan za pripadnike ovog vatrenog znaka. Sve što budete naumili uspećete da ostvarite tokom ovog perioda, i to sa lakoćom. Pokušajte da budete mirni i da ne izazivate probleme, više se odmarajte i šetajte u prirodi da umanjite stresove posla.

Ljubav: Iako partner ne zadovoljava vaše kriterijume, mirni ste kao bubica i ne cepidlačite, jer bi Mesec u vašem polju partnerstva i braka mogao da dovede do velikih problema.

Zdravlje: Pokušajte da budete opušteniji, jer većinu vaših zdravstvenih tegoba izaziva preveliki stres.

Jarac

Posao: Vaš najveći problem je što istovremeno započinjete više stvari, a nijednu ne završavate. Ovo će biti izuzetno aktivan period. Ukoliko vam je posao povezan sa inostranstvom, očekuje vas uspeh, čemu doprinosi prisustvo Jupitera u vašem devetom polju. Neke loše stvari ste aposolvirali, pa vas se više ne dotiču.

Ljubav: Najviše ste zaokupljeni maštanjem o pravoj ljubavi, pa utehu nalazite u ljubavnim filmovima i romanima. Ali, krajnje je vreme da pređete sa teorije na praksu.

Zdravlje: Dobro se osećate. Povremene depresije mogu da vam pokvare raspoloženje.

Vodolija

Posao: Deo svojih obaveza pokušavate da prebacite na saradnike, jer niste u dobroj formi, bar što se posla tiče. Jedan od razloga je emotivna preokupiranost, sanjate otvorenih očiju, a mašta je toliko izražena da lako možete zastraniti. Izbegavajte sukobe na poslu, kontrolišite burne emotivne reakcije i ispoljavajte ih na pravom mestu i u pravo vreme.

Ljubav: Uživljavate se u probleme koji se tiču partnera, maksimalno se trudite da ga razumete i sve njegove strahove intenzivno preživljavate.

Zdravlje: Stomačni problemi su rezultat preterivanja sa jelom. Ukoliko želite da sačuvate udravlje, izbacite slatkiše.

Ribe

Posao: Inspiracija vas odlično služi. Iskoristite intuiciju kako biste pomogli onima kojima je vaša pomoć neophodna. Nemate hrabrosti da se otvoreno upustite u neke događaje, već se prepuštate sanjarenju. Bilo bi dobro da nađete sredinu između mašte i stvarnosti, da budte što realniji i praktičniji.

Ljubav: Maštate o idealnoj osobi, ali sačekajte do 11. avgusta kada u vaše polje partnerstva ulazi Jupiter. Možda ne verujete u čuda, ali sada su moguća.

Zdravlje: Dobro podnosite visoke temperature.

Astrolog: Mihailo Čukić

Izvor: Novosti

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop horoskopski znaci astroPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: