Šta nam donosi direktan hod ambicioznog Saturna preko moćne Škorpije

Period kada karijeristi slave, mada je saradnja sa strancima usporena ali je zato mogucnost uvecanja prihoda osetna. Poslovi sa nekretninama i sanse za naplatu starih potrazivanja dugova.

Šta nam donosi direktan hod ambicioznog Saturna preko moćne Škorpije

Direktan hod Saturna preko Škorpije može da donese napredovanje u karijeri, uvećanje prihoda; više šansi za uvećanje zarade posebno preko poslova sa nekretninama, kao i za ulazak u bračne vode...

Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Saturn, planeta discipline i ambicije, prepreka i prošlosti, 3. avgusta 2015. godine kreće direktno sa 28. stepena Škorpije, znaka novca i moći.

To će naredne nedelje najviše osetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, koji mogu da se pripreme za akciju.

S druge strane, napeti aspekti sa Jupiterom, Merkurom i retrogradnom Venerom u Lavu, kao i sa Plutonom u Jarcu, usporavaju saradnju sa strancima i mogućnosti za uvećanje prihoda.

Ipak, Saturnov harmoničan aspekt sa Marsom, planetom akcije u Raku, donosi prilike za zaradu preko poslova sa nekretninama kao i šanse za naplatu nekih starih potraživanja. Na ljubavnom planu, takođe se nešto pokreće, iako je planeta ograničenja i dalje u napetom aspektu sa retrogradnom Venerom, simbolom ljubavi.

Vodeni znaci, Rakovi, Škorpije i Ribe, ponovo počinju da kuju planove o zajedničkom životu ili ulasku u brak. U zavisnosti od položaja Saturna u ličnom horoskopu, njegov direktan hod preko moćnog znaka Škorpije može da vam donese profesionalnu satisfakciju, napredovanje u karijeri, uvećanje prihoda, uspeh u politici...

Ovan

Iako se planeta ambicije pokrenula u vašoj astrološkoj kući novca, kvadrat s planetama u Lavu, i dalje "koči" vaše finansije, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa sportom ili umetnošću. Ipak, period je povoljan za kupoprodaju nekretnina i početak gradnje kuće.

Bik

Direktan hod sporog, teškog Saturna preko vašeg sedmog polja, pod povoljnim uticajem vašeg vladaoca Marsa, može da pokrene neke sudske procese na koje već dugo čekate. Odnos s partnerom, polako postaje sve bolji, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Blizanci

Sa Saturnom u astrološkoj kući posla i Marsom u polju novca, možete da očekujete naplatu nekih starih potraživanja ili manji priliv novca. Kvadrat s vašim vladaocem Merkurom, do 10. avgusta usporava obnovu saradnje sa strancima.

Rak

Trigon između vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Saturna i Marsa, planete akcije i strasti u vašem znaku, povoljno utiče na vaš ljubavni život, naročito ako ste u dužoj vezi. Posle 10. avgusta, finansijska situacija kreće nabolje.

Iznenađenja koja nosi retrogradni Uran: ljubavni izazovi i neočekivana putovanja...

Lav

Mnoštvo planeta u vašem znaku pod uticajem Marsa iz Raka, donosi vam profesionalnu satisfakciju i uvećanje prihoda, ako se bavite medicinom, naukom, farmacijom. Iako odnos s partnerom postaje bolji, sačekajte još malo pre donošenja odluke o ulasku u brak.

Devica

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava da bolje čuvate dokumentaciju i povedete više računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.Možete da se oslonite na jednog Raka, Jarca ili Vodoliju.

Vaga

Retrogradna Venera, vaš vladalac, pod uticajem planete prošlosti u direktnom hodu preko kuće ljubavi i novca, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga već znate preko posla.

Posle 10. avgusta, očekuje vas napredovanje u karijeri.

Škorpija

Kvadrat između mnoštva planeta u polju karijere i Saturna koji se pokrenuo direktnim hodom preko vašeg znaka, još uvek usporava realizaciju nekih planova.

Međutim, pozicija vašeg vladaoca Marsa nagoveštava mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima.

Strelac

Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi ali i pravnih procesa, Merkura, planete komunikacija i biznisa, najavljuje mogućnost uvećanja prihoda, naročito ako planirate kupoprodaju nekretnina ili gradnju kuće.

Jarac

Napet aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera u astrološkom polju novca, usporava realizaciju nekih poslova i naplatu potraživanja. Veće su šanse za obnovu saradnju sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete.

Vodolija

Saturn, jedan od vladalaca vašeg znaka, u direktnom hodu preko astrološke kuće ambicije, pod uticajem Marsa iz Raka podstiče vas na akciju. Vaša karijera, polako ali sigurno kreće uzlaznom linijom, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Ribe

Jedan od vladalaca vašeg znaka, Jupiter pod uticajem Marsa u polju kreativnosti i planete ambicije u direktnom hodu, podstiče vas na akciju, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom. Neko koga dugo niste videli, može ponovo da uđe u vaš život.

Izvor: Novosti

Podeli na Facebook-u

ključne reči: astrologija ljubavni horoskop horoskopPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: