Merkur sekstil Venera *tranzit

Merkur upravlja intelektom i mislima, komunicira i kakve odluke donosi. Vlada govorom, pisanjem, knjigama, ugovorima, informacijama, prevoznim sredstvima, kratkim putovanjima i trgovinom. Označava i decu, učenike, braću, sestre...

Merkur sekstil Venera *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 19° – 26° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Vodolije, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Blizanci ili Devica Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Danas će svako na svoj način uživati u predivnom sekstilu Venere i Merkura, aspektu koji donosi šanse za ljubav. Ovo je dugo iščekivano olakšanje za pripadnike pojedinih svih vazdušnih (Blizanci, Vaga) i vatrenih (Ovan, Lav, Strelac) znakova koji su prošli kroz prilično nejasne situacije poslednjih nedelja.

Dobar dan za odmor i relaksaciju, odvojite vreme da se relaksirate uz dobru knjigu kako biste napunili baterije i odmorili se od svakodnevnih tenzija koje donose stres i nakupljaju napetost.

Obzirom da Venera vlada odnosima a Merkur komunikacijom ovo je odličan dan za otvoreno izražavanje emocija i svega što se tiče odnosa. Ovo je i odličan dan za razmatranje zadovoljstva i planiranje aktivnosti koje mogu poboljšati njihov kvalitet, za vožnju ili kratko putovanje sa osobom koja vam je posebno draga, i može vam pomoći da osvežite vezu i intenzivirate zadovoljstvo.

Aspekt je povoljan za usavršavanje na umetničkom, društvenom ili intelektualnom planu. Ovo je odličan dan za početak studija ili kreativne aktivnosti. Ukazaće se i mogućnost za dobit na finansijskom planu ili preko rodjaka. Bićete inspirisani udobnom stranom života, možda ćete se konačno odvažiti da nekom otkrijete intimna osećanja i izjavite ljubav, jer ste do sada bili isuviše stidljivi. Nesporazumi u braku danas mogu da se razjasne u iskrenom razgovoru. Ako sve dobro krene uzmite slobodan dan, relaksirajte se i posvetite punu pažnju manje važnim stvarima u životu. Možete mnogo postići, ali ne skidajte odjednom sve zvezde sa neba, jer i sutra je novi dan.

Dan možete provesti sa prijateljima, posetiti muzej ili umetničku galeriju, ili se baviti muzičkim aktivnostima. Kreativna mentalna stimulacija donosi uživanje, društveni odnosi i pregovori o zajedničkim ulaganjima. Vreme je povoljno za putovanja, promene, i trgovinu umetninama.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

http://horoskop-e.com/

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: