Kako prepoznati da im se sviđate: Rak se zaštitnički postavi, a Ovan direktno kaže

Kako na osnovu horoskopamozete da saznate da li ste odgovarajuci osobi koja vas zanima, da ne istrazujete i ne ispitujete.

Kako prepoznati da im se sviđate: Rak se zaštitnički postavi, a Ovan direktno kaže

Ovan

Ovnovi ne vole da okolišaju niti imaju strpljenja za takve igrice, pa će vam on vrlo direktno reći sve. Ako je, pak, vaš Ovan lukav i pomalo tajanstven, čuvajte se njegovog nemira. Ipak, to ne moraju biti znakovi da bi on radije bio na nekom drugom m estu već da želi da ide negde sa vama.

Bik

Bik voli udvaranje na staromodan, tradicionalan način. Pitanja kao što su koja vam je najdraža hrana, koju muziku slušate ili gde volite da izlazite znače da Bik planira da vas pozove na savršeno isplaniran izlazak.

Blizanci

Blizanci su uvek na više strana, vole da flertuju i da su u kontaktu sa više ljudi, da pričaju o svakojakim temama. Kako prepoznati da ste za Blizanca više od običnog flerta? Ako vam u toku razgovora počne postavljati intimnija pitanja, to je verovatno znak da mu se sviđate.

Rak

Rakovi su porodipčni tipovi, ako se preva vama postavi zaštitnički sigurno je da ste mu se dopali. A Ako vas pozove kući i upozna sa roditeljima, znajte da ste ga ozbiljno zainteresovali.

Lav

Lav voli da je uvek u centru pažnje i da bude glavni u društvu. Međutim, ukoliko mu se dopadate on će ipak to mesto prepustiti vama i potruditi se da vam u svemu ugodi.

Devica

Praktična i logična Devica ne pokazuje svoje divljenje na neki graciozan način, piše mali horoskop. Ukoliko vam postavlja pitanja u vezi sa osećanjima ili ako primetite da polako spušta svoj gard u vašem prisustvu, onda ćete znati da ste na dobrom putu.

Vaga

Vaga je odmerena i graciozna, prema svima je ljubazna i fina tako da to često može biti varka za druge. Međutim, nije teško prepoznati da joj se sviđate, ukoliko vas pusti u svoj svet kome nema svako pristup, znajte da joj se dopadate.

Škorpija

Ako primetite da vas Škorpija posmatra sa drugog kraja prostorije budite sigurni da joj se sviđate. Ona neće odvajati svoj prodorni pogled od vas, a učiniće da se osećate kao d aste jedina osoba na svetu. Ovo je najjasniji signal kod njih jer svoje vreme neće trošiti na nekog ko im se ne dopada.

Strelac

Strelci su veoma komunikativni pa često može doći do zabune kada su oni u pitanju. Zbog njihove druželjubivosti ljudi lako dođu u dilemu ili pogrešan zaključak da tu ima nešto više. Međutim, za osobu koja mu se sviđa on će uvek izdvojiti malo više vremena nego za ostale i tako joj dati do znanja d aga zanima.

Jarac

Kod njega je malo teže zaključiti da li mu se sviđate, ali ukoliko je pred vama popustljivi nego inače i želi da se uklopi i u vaš raspored znajte da mu se ozbiljno dopadate.

Vodolija

Vodolije su otvorenog duha i veoma ekscentrične. Ako joj se sviđate prvo će zbijati šale sa vama , a onda preći na dubokoumne razgovore. Kroz takav pristup ona zapravo ispituje da li se uklapate jedno sa drugim.

Ribe

Ribe uopšte nije teško "provaliti". Kada im s eneko dopad aone će ga obasuti pažnjom sa svih strana. Vrlo su romantične pa će vam stalno priređivati takva iznenađenja.

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: