Vaš horoskopski znak krije tajnu: saznajte u koga ćete se zaljubiti ovog leta

Koga ceka uzbudljivo leto a ko ce ipak morti sacekati meteorolosko zahladjenje saznajte. Ovde mozete procitati za sve znakove:

Vaš horoskopski znak krije tajnu: saznajte u koga ćete se zaljubiti ovog leta

Ovan

Na prvi pogled čini se kako vas čeka komplikovano ljubavno leto, mada ćete se sa svim uspešno održati na nogama, kao i uvek. Nastavlja se razdoblje preispitivanja emotivnih i životnih vrednosti. Stari obrasci više ne pale, na vaše veliko olakšanje. Biće vam lakše ponovo da sagradite novu kuću nego stalno da popravljate staru ruševinu. Nećete nužno promeniti partnera, samo način na koji pristupate problemima. Tražićete više prostora i razumevanja.

Ukoliko zajedno izgurate ovo izazovno razdoblje, ništa vas neče razdvojiti posle toga. Slobodni Ovnovi žariće i paliće, možda čak i ostavljati spaljenu zemlju iza sebe. Budite pristupačniji i nežniji. Ako ne oterate jednog zanimljivog udvarača svojim navijačkim stilom zavođenja, kao što to često biva, čeka vas vrlo prijatno iznenađenje.

Bik

Bikovi su verni i uporni partneri. Nikad vam nije teško da se suočite sa problemima jer znate da ljubav ne pada s neba i da se za nju treba potruditi. Ipak, u srcu uvek držite otvorena vrata sudbine gde god vas ona odvela. Tu više ne vrede ustaljena pravila koja ste sebi postavili, ali upravo miris nepredvidivog teraće vas da izađete s utabanog puta u neistraženu šumu novih mogućnosti. Ako imate partnera s jednako jakim egom, biće mu teško da shvati vašu želju za promenom. Često ćete dokazivati svoju samostalnost, emotivno i finansijski.

Slobodni Bikovi osećaće da su vrlo blizu susretu sa "srodnom dušom". Možda zvuči kao neka bajka iz ljubića s kioska, a možda je i sasvim ostvariv odnos koji će još dugo odolevati izazovima racionalnog sveta. Okrenite se oko sebe, možda već dugo poznajete tu savršenu osobu, ali joj niste dali šansu. U presudnom trenutku ne skrivajte osećanja, nećete imati bezbroj prilika za novi početak.

Blizanci

Vi ovog leta imate razloga za radovanje. Blizance čeka lepršava i vrlo zanimljiva ljubavna pustolovina. Sigurno odmah razmišljate o brojnim izlascima i zabavi do ranih jutarnjih sati. Biće i zabave i flerta i ljubavi, samo malo drugačije od onoga na šta ste navikli (od sebe i od drugih). Više ćete posećivati kulturna događanja, a manje one klasične žurke. Zapravo, ova godina će iz vas izvući dosad najviše kulturnih i umetničkih afiniteta.

U takvom okruženju ćete upoznati i jednu posebnu osobu. Čeka vas romantično razdoblje koje ćete povremeno prekidati vrlo strogim procenama partnerovog karaktera i ponašanja. Blizanci u vezama će produbiti postojeće odnose, ali uz prihvatanje odgovornosti za svoje postupke. Kratke periode dosade iskoristite za podsećanje na stvarne vrednosti u životu. Ljubav je najveća od svih.

Rak

Kao i cela godina, važno ljubavno leto je pred vama. U razdoblju u kojem se možete nadati značajnim promenama i odlukama, venčanju, trudnoći ili jednostavno početku nove i uzbudljive veze, lako je prevideti male stvari koje život znače. Život čine i male i velike stvari, zato ćete morati održati ravnotežu i zadržati sreću koja vas tako blagonaklono prati.

Kineski horoskop za jul 2015. godine...

Slobodni Rakovi puni su potencijala, ali ponekad i suviše nestrpljivi. U trenutku slabosti mogli biste se spetljati sa osobom koja nije za vas. Pažljivo procenjujte sve nove kandidate i ne spuštajte svoje kriterijume samo zato što ste malo osamljeni. Bićete toliko šarmantni da zaista možete da birate.

Lav

Ove godine bićete skloni ljubovanju sa strancima ili ćete se vi i izabranik vašeg srca silom prilika naći razdvojeni. Vaša ljubav može preživeti udaljenost, samo nastavite da verujete u autentičnost svojih osećanja. Neki Lavovi zaljubiće se do ušiju u magičnog stranca s društvenih mreža.

Dokle god stojite čvrsto na zemlji, virtuelna ljubav je dozvoljena. Bićete prirodno zavodljivi i lako privlačiti pažnju. Moguće su kratke i vrlo strastvene veze u kojima ćete se jednako brzo ohladiti. Ne budite podli, nego ga ostavite sa stilom. Porodica će mnogo tražiti od vas, ali ponekad nećete biti spremni na veće žrtve.

Devica

Devicu je teško namamiti iz udobnog i poznatog okruženja, ali kad jednom udahne miris nepredvidivih daljina, u njoj se budi mali avanturista spreman za eksperimentiranje. Sport, rekreacija ili putovanje ( a posebno Internet) povezaće vas s različitim zanimljivim ljudima.

Bićete očarani, početkom leta čak i "karmički povezani", ali ubrzo ćete ponovo početi da primećujete šarmantne i racionalne štrebere kakve zapravo u dubini duše volite. Imaćete vrlo aktivan društveni život pa ponekad odvojite koji trenutak za samoću. Device u vezi pružaće partneru podršku i održavaće vezu na međusobnom razumevanju. Pružićete mnogo, ali jednako toliko tražite natrag. Ukoliko Kupujete veću zajedničku nekretninu, ovo je vaša godina.

Vaga

Ovo će biti veoma zabavno leto za sve pripadnike ovog znaka. Bićete opušteni, pristupačni i blagonakloni.

To je pravi magnet za sve vrste udvarača, ali morate da se zapitate kakvog želite zadržati. Odgovaraće vam tolerantan i predan partner čiju pažnju osvajate s lakoćom. Provešćete sate i sate u smehu i zabavi, ali ako se odlučite za ozbiljniju vezu, sve su karte otvorene. Ključ vaše budućnosti je u dobroj komunikaciji.

Bićete strastveni, ali nikako neverni. Skloni ste impulsivnim počecima i završecima. Onaj ko zapali vaš plamen može vas lako zadržati, pod uslovom da ima iskrene i poštene namere. Ako ste dovoljno hrabri da stupite u bračne vode, ovo je sasvim dobar trenutak, pod uslovom da ste dobro razmislili. U društvenim događanjima zračićete lepotom i šarmom. Kad sve ostalo zaškripi, zabava s dobrim prijateljima je zagarantirana.

Škorpija

U ovo proleće ste ušli u naponu energije, a to ne može baš svako da prati. Bićete dominantni i zahtevni, ali zašto se zadovoljiti polovičnim rešenjima? . Za svoj strastveni pohod imate filozofsko opravdanje, i zaista ste u pravu, samo jednom se živi. Slobodne Škorpije doživljavaće ljubav svuda, pa i tamo gde je ona samo u njihovoj glavi. Kad se malo spustite na zemlju, mogli biste upoznati nekoga ko će vas jako ozbiljno zainteresovati. Čeka vas vrlo uzbudljivo leto.

Strelac

Ljubav svakako zaslužuje vašu pažnju, ali biće trenutaka kada ćete poželeti da pobegnete daleko od svih emotivnih pitanja. Strelci u vezi su prezauzeti poslom i posvećuju premalo pažnje onome što im se odigrava pred nosom. Probleme s partnerom rešavajte polako i strpljivo, uz puno kompromisa. Ne dozvolite da se nagomilaju i eksplodiraju u jedan veliki i nepremostivi zid. Naučićete da cenite dosadne periode u kojima se ništa ne dešava jer oni su dokaz da je situacija stabilna.

Slobodni Strelci pomalo su umorni i ljuti. Potraga za srodnom dušom pretvorila vas je u mrzovoljnu osobu. Ne budite otresiti i neuhvatljivi i ljubavna priča će se sama ispričati. Ako već dugo patite za nekim ko ne izgleda zainteresovano, mogli biste prijatno da se iznenadite.

Jarac

Vi ste neumorni borac za ono što vam je drago i u šta verujete, ali u poslednje vreme kao da gubite snagu. Porodica i partner dočekaće da se vratite u velikom stilu. Spremni ste sve da pružite, ali sve ćete i tražiti natrag. Partner vas više ne može kupiti s malo pažnje, želite tretman kakav zaslužujete. Vaš osetljivi ego ovaj put je u pravu.

Različite stresne situacije testiraće vašu vezu, a to možete prevladati jedino ako jednako ulažete u vaš odnos. Slobodni Jarci biće provokativni, a povoljne ljubavne prilike pojavljivaće se potpuno neočekivano. Očekuje vas uzbudljivo razdoblje u kojem ćete sami sebe iznenaditi, piše cosmopolitan.hr.

Vodolija

Za nekoga ko stalno vidi budućnost prilično ste opterećeni prošlošću. Na leto preporučujemo da napokon zaboravite stare bljutave ljubavne priče jer se sprema sasvim nova sezona. Vodolije koje imaju sreće da imaju partnera biće kreativne i smišljaće zajedničke projekte. Puno ćete komunicirati i tako unapred sprečiti bilo kakve veće probleme u vezi.

Slobodne čeka leto vredno holivudskog scenarija. Kao i svakoj romantičnoj komediji biće mnogo društvenih trenutaka koji će se smenjivati s begom u kratko osamljivanje. Volite kako želite, samo ne dozvoljavajte baš svakome da vam krade dragoceno vreme i pažnju. Idealni partner već se pojavio na horizontu, ali moraćete da pričekate idealan susret.

Ribe

Ovog leta Ribe će zavoditi sve oko sebe. Nikad niste bili tako kreativni, šarmantni i duhoviti. Spojićete svoje zavodničke sposobnosti u magičan spoj mistike i igre. Naravno da vam nitko neće moći odoleti, samo morate da izaberete ko ispada iz igre, a ko ostaje. Obožavaćete sve novotarije, eksperimentisanje, putovanja, nove ljude i nova mesta. Partner će morati dobro da se potrudi da ostane dostojan pratilac ove seksi avanture.

Ako nemate volje i želje odvesti Ribu na nove emotivne destinacije, najbolje da ustupite mesto nekome ko je zna ceniti. Jedini glas razuma koji ćete poslušati na svom čarobnom putovanju biće glas porodice i vernih prijatelja. Oni će vas povremeno spuštati s oblaka na zemlju.

Izvor: Srbija Danas

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: