Tajne vašeg horoskopskog znaka: nežna, intuitivna i strastvena žena Rak

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak...

Tajne vašeg horoskopskog znaka: nežna, intuitivna i strastvena žena Rak

Rak kipi od iskrenih osećanja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglav, u drugom popustljiv, u idućem pak ljutit, a već u sledećem blag. Ima jaku volju i ustrajan je, ali nekad zna da bude i vrlo rezervisan te je sklon povlačenju u svoj "račiji oklop" ako oseća da ga neko uzrujava ili provocira.

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak! Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi je brižna i porodični je tip žene, Račica uvek u vezi više daje nego što želi da uzme.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema sopstvenim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti k srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom.

Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, da gleda televiziju u dvoje i toči joj vino. Voli miran, stabilan porodični život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi. Zavođenje i senzualne fantazije su ono u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju je seks lagan i senzualan ples i s partnerom s kojim se upušta u ovaj ljubavni čin mora biti emotivno vezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvek nazvati da vidi jeste li dobro.

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: