Jarcevi PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Jarcevi PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Ovan i Jarac se jako privlače, a u suštini su kompletno nekompatibilni, no radi se o vezi koja je česta. Uspjeh ove veze je moguć samo u onom slučaju kad poneseni ljubavlju obostrano zaborave ili potisnu tvrdoglavost, dominaciju i netolerantnost. Lav i Jarac su lako uočljivi u gomili, Jarac tihog ali upečatljivog ponašanja, a Lav po blještavilu svoje taštine i samoljubivosti. Nije neka veza. Sa Strijelcem ljubavna veza predstavlja konflikt zanesenjaštva s ozbiljnošću. Jarac će stalno dokazivati i ispravljati stavove Strijelca koji se na upozorenja neće niti najmanje osvrtati. Bilo bi uputno da se zaobilaze u širokom luku kad ih početno zanesenjaštvo prođe.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Ljubav s Blizancima donosi velika odricanja, ali ništa u životu nije nemoguće ako je ljubav u pitanju. Samo previše kompromisa. Kad Jarac susretne Vagu, onda je to ljubav na prvi pogled. Jarac prvi pada ničice ispred dotjerane, slatkaste i profinjene Vage. Ako se to ne dogodi, onda su mogući fizički i verbalni razračuni ovo dvoje ljudi. Stresna veza. Jarac i Vodenjak su različiti, ali se u životu rado imaju. Vole biti jedan drugome za petama i ako Vodenjak uspije iskopati ono neobično lijepo što svaki Jarac drži samo za odabrane osobe uspjeh je potpun. U suprotnom frustrirajuća veza.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Ljubavni uspjeh je veći u kombinaciji Jarac muškarac, a žena Rak. Ipak lako ih stižu razočarenja i krive procjene s obje strane. Praktična priroda Jarca nakon duže upotrebe ne podnosi idealističku i zbunjenu prirodu Raka. U ljubavi sa Škorpionom je sve moguće: vrhunski seksualni doživljaji, očaravajuća romantična ljubav, burni raskidi, mržnja, ljubomora. Jarac predstavlja izazov Škorpionu i budi njegovu potrebu za dokazivanjem. Dobra veza. S Ribama je samo naizgled nemoguća kombinacija, ali u praksi se ostvaruje jako uspješna veza. Voda naplavljuje i obogaćuje zemlju – stara je ljudska mudrost. Tako će zatvorena, konzervativna spodoba Jarca s lakoćom položiti ključeve vlastite osobnosti bez trunke žaljenja, intuitivnoj i zaljubljenoj Ribi. Sjajna veza.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Bikove i Jarce vezuju iste temeljne kvalitete – uzdržanost, strpljivost, stjecanje. Kad se susretnu, bilo bi dobro da se zadrže jedan pored drugog jer predstavljaju dobitnu kombinaciju. Ljubav s Djevicama predstavlja idealnu kombinaciju. Istog su temperamenta, zajedničke kvalitete u ovoj kombinaciji ostvaruju se do maksimuma. Odnosi su dosta uspješni – Jarac na vrhu trona, a Djevica ‘iza scene’ – rezultat nepobjedivost. Dva Jarca na istom mjestu mogu biti samo ako se jako vole, inače to nije dobra kombinacija. Dvije osobe s istim pogledima, samo s različitim pristupima, u konačnici dovode do burnih i mrzovoljnih svađa. Vrlo potrošna veza.

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: