Device PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Device PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Djevice s Ovnom mogu uspjeti samo ako pokažu puno dobre volje da ga slijede i zabavljaju. Veza koja ‘niti smrdi niti miriše’. S Lavovima lako ulaze u veze, ali opet stvaraju jako tešku vezu prepunu kompromisa. Lavovi su za njih previše dramatični i rastrošni. Susret sa Strijelcem je uvijek fatalan, ali Djevice su u toj vezi užasno podređene i bilo bi dobro da zadrže odnos na razini platonske ljubavi.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

S Blizancima ostvaruju vezu prepunu rasprava i polemika. Zanimljiva veza koja se teško uopće može ostvariti u krevetu. Vaga se često može osjećati prikraćeno na ljubavnom planu, ali je zato zaštićena sa svih drugih strana, što joj je od neizmjerne važnosti. Moraju dobro odvagnuti je li to dovoljno. Veza s Vodenjakom brzo zapadne u komu i nakon određenog vremena oboje su nesretni. Svašta nude jedno drugom, ali ovo je izrazito kratkoročna veza.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Rak obožava Djevice i u vezi s njom se sjajno osjeća. Česta i dobra veza. Škorpion je jedini znak koji može iz Djevice izvući ‘sve’ na površinu. Očekuje ih kvalitetna i perspektivna veza. Ribe su znak na kojem Djevice ‘lome zube’. Fascinantna privlačnost donosi vezu uvijek na samom rubu izdržljivosti, strastvenu, ali ipak previše konfliktnu.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Veza s Bikom je veza mirne seksualnosti i samo je pitanje dana kada to može dosaditi potentnom znaku Bika. Još jedna kombinacija koja tjera Djevice na ubrzanje i raznovrsnost jednog dijela osobnosti. Dvije Djevice ostvaruju snažno partnerstvo i razumijevanje, a svi obiteljski poslovi sjajno funkcioniraju. Životna dosada i rezerviranost ih lako zna preuzeti – moraju se puno brinuti o tome. Jarac je odličan partner u pronalasku smisla zajedničkog života. Sjajna kombinacija u kojoj je sve baš onako kako treba.

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: