Rak - PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Rak - PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Strast, mržnja, ljubav, dosada, neugodnost i ljubomora prati vezu s Ovnom. Česta, ali preteška veza. Kad u ponekim svojim životnim fazama Rak bude dovoljno mudar i obziran, on može nekim svojim sitnim lukavstvima privoljeti Lava da se skrasi s njim u dugovječnijoj vezi koja nije ništa manje dramatična. Ako uživate u svađama, samo naprijed, veza sa Strijelcem je najbolja moguća kombinacija za to.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Sa Blizancem se ne može opstati na duže vrijeme osim ako niste spremni na izrazito tolerantnu vezu, zbog istinske različitosti. Fatalnu vezu ostvaruju s Vagom, iako u fizičkom smislu Rak teško zadržava pozornost Vage jer ona stalno traga za novim izazovima. Napeta i životno česta veza! Kad Rak nije zadovoljan samim sobom, onda on u svoj sentimentalni život pusti Vodenjaka, koji živi za promjene i avanture. Ali njihova veza spada u one kratkog daha.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Sa Ribama je zaista lijepo biti u vezi. Ovo je stabilna veza prepuna mašte, intuicija i prirodnih instinkta. Škorpion je znak posesivnosti i ljubomore, pa je sretna okolnost susret ovo dvoje ljudi jer je Rak taj koji se podređuje. Ovo je izuzetno jaka i čvrsta veza. Veza između Rakova je samo naizgled dobra, inače je to veza stalnih svađa i dirljivih pomirenja. Ako vam odgovara opcija rat i mir u kući, samo navalite.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Kada se zaljube u Bika, onda Rakovi ostvaruju odnos stabilnosti i solidnih osnova za uspjeh kroz zajedničke interese, a to su dom i kućno ognjište. Djevice su Rakovima dobri partneri, samo ne smiju pretjerivati u racionalizaciji života. To Rakovima jako smeta. Jarac kod Rakova izaziva opsesivne osjećaje. Rak će uvijek živjeti u sjeni njegova posla i nikada neće biti siguran koliko ga Jarac voli. Partneri će morati izuzetno puno raditi na ovoj životno čestoj vezi.

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: