Bik - PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Kada te žena voli imaš najveću moć ovoga svijeta.

Bik - PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Kako vatreni znakovi vrlo otvoreno i bez stida pokazuju svoje emocije, ta direktnost i prodornost Bika jako smeta. Obožavaju Lavove jer ih njihov zreo pristup seksu opčinjava i zaluđuje. Česta veza u životu prepuna strasti, ali i ljubomore, ne nužno sretna. Ovnovi lagano prošeću pored Bikova ne zaustavljajući se, previše rogova na jednom mjestu. Strijelci nemaju pojma o čemu oni uopće zbore, ne podnose se.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Zračni znakovi puno očekuju od Bikova. Tragaju za njihovom seksualnom cjelovitošću i strasnom puninom. Najčešće ovoj emociji podlegnu Vage, često zasnivajući s njima veze prilično konfliktne, ali ispunjene emocijama. Blizanci ih vrckavo zavode, duhovitošću zadržavaju, ali ne funkcioniraju dobro u svakodnevnici. Vodenjaci lako zapale Bikove, koji se u ovoj kombinaciji osjećaju poput vodiča kroz Kama Sutru. Poslije već posjed, ljubomora i pretjerana putenost odgurnu Vodenjaka na drugo mjesto.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Kod vodenih znakova prevladava sposobnost prilagođavanja, emocije dominiraju, a to Bikovima sjajno odgovara. Rak je obiteljski i odličan partner. Točno zna što jednom Biku treba i to nudi kapom i šakom. Ribe i pored svoje nepraktičnosti i maštovitosti često ‘zauzdavaju’ Bikove u stabilnim i dugim vezama. Škorpion probudi i protrese svu unutrašnjost jednog Bika i u tim silnim isprepletanim emocijama njihov život prolazi u igri – toplo i hladno.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Ozbiljnost, snažne emocije, jako samopoštovanje oslikava sve zemljane znakove. Sjajno se slažu s Djevicama, ta kombinacija je moćna iako su njihove veze i odnosi ukočeni. Jarci znaju ugoditi Bikovima na svim razinama materijalne prirode i općenito sigurnosti, ali često izostane tjelesnost u ovoj vezi. Kada se zaljube dva Bika, onda se moraju pripremiti na mnoge procese koji bitno mijenjaju njihovu prirodu. Inače strasna veza koja nije nužno dugoročna.

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: