skorpioni PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Bitno je samo imati nekog ko će te podsjetiti koliko vrijediš, pa i onda kad zabrljaš.

skorpioni PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Kako je i Ovnu i Škorpionu zajednički vladar Mars, on u njihovu vezu unosi fantastičnu seksualnu privlačnost, agresivnost i silovitost. Njihove veze nisu trajne, ali zajednički doživljaj može se opisati kao veoma lijepo, ali opasno iskustvo. Stresnu i veoma napetu vezu ostvaruju s Lavovima! Ako se kratkotrajni zanos pretvori u dugu vezu, uvijek je za nekog frustrirajući. Ova veza ide u red opasnih, ali privlačnih. U vezi sa Strijelcem možda će velik dio provedenog vremena putovati, što je zaista stimulirajući moment i za jedan i za drugi znak. Problemi nastaju onog trenutka kad Škorpion počinje stezati omču oko vrata Strijelcu. Sloboda se u tim trenucima čini puno primamljivijom od nametnutog konopca na vratu.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Komplicirana veza se ostvaruje s Blizancima koji iz čiste znatiželje krenu u ‘isprobavanje’ škorpionskih sposobnosti, a onda bivaju pojedeni za doručak. Niškoristi veza. Škorpionovo bezobzirno ponašanje može doista preplašiti Vagu. Silovitost i žestina u seksualnim odnosima dodatna je fascinacija njihova odnosa, međutim Vaga se brzo zasiti i poželi mir. Kad ljubi Vodenjaka, Škorpion mora djelovati s puno truda, a ljubav i veza se uspijevaju održati zahvaljujući velikim kompromisima. Budući da je to težak posao, često nakon nekog vremena dignu ruke jedno od drugoga jer su previše različiti. Krajnje zabrinjavajuća veza!

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Posesivnost i ljubomora jednog Škorpiona nikada se ne dovodi u pitanje, jer brižni i majčinski Rak nikada ne daje povoda za takvo što. Ako dobro organiziraju svoj život, njihova veza doista može biti dugovječna. Veza Škorpiona može se poklopiti u harmoniji, ali problemi mogu nastati kada netko od njih proširi svoje odgovornosti, a samim tim i traži određena prava. Tolerantna veza. S Ribama mogu ostvariti skladan odnos pun uzajamnog uvažavanja i ljubavi. Imaju puno zajedničkog, a Škorpion se osjeća zaštićen jer Riba nema porive da bude prva ni da bude vođa. K tome, ljubomoru i posesivnost Riba ne tretira kao otegotnu okolnost nego kao stimulirajući faktor.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Bik je fatalan znak za Škorpiona. Priča se da jedan drugome mogu pružiti maksimalne užitke. Međutim izlazak iz kreveta može biti smrtonosan, jer su i jedno i drugo do kraja netolerantni i tvrdoglavi. Bilo bi najbolje kada bi svoju vezu vezali za fantastična seksualna iskustva i poslije toga nastavili svatko svojim putem. Djevica predstavlja sjajnog partnera, a veza je to koja se nadopunjuje i ostvaruje. Na svim poljima oni mogu ostvarivati ugodu. Jarac je još jedan stimulirajući znak koji se nadopunjuje u dodiru sa Škorpionom. Zapravo i jedno i drugo su veoma ambiciozni, posesivni i ljubomorni, tako da će kontrolirajući postupke druge strane moći stalno nadgledati i emotivno se stimulirati. Dobra veza!

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: