Mesečev horoskop od 9. juna do 12. jula 2015. godine: dijeta za Ovna, skidanje blokada za Rakove i Vage

Kako je Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama...

Mesečev horoskop od 9. juna do 12. jula 2015. godine: dijeta za Ovna, skidanje blokada za Rakove i Vage

Druga četvrt u Ribama, 9. juna, najbolji je trenutak za puštanje svega što nas koči, brine ili plaši. Saosećajna energija Riba lako prašta i miri srce sa spoznajom da postoje veće i važnije stvari od onoga što mi lično mislimo da je važno. Mesec u fazi opadanja pospešuje proces puštanja. Mirno je to i iscjeljujuće razdoblje za Ribe, Škorpiju i Raka, a kontemplativno za Jarca, Bika i Devicu.

Mlad mesec u Blizancima, 16. juna, pokreće ideje i želju za učenjem. Počastite se dobrom knjigom, nadogradite svoje tehnološke igračke, mobilne telefone i kompjutere. Prepoznajte jeste li postali previše zavisni od tih igračaka. Možda je vreme za komunikacijsku dijetu! Blizanci, Strelac, Devica i Ribe bi trebalo hrabrije da iskažu svoja osećanja i želje. Rak, Jarac, Bik i Škorpija osećaju potrebu da nekome povere svoje tajne. Ovan, Lav, Vaga i Vodolija žele da obnove svoj društveni život.

S prvom četvrti u Vagi, 24. juna, vešto ćemo balansirati između unutrašnjeg života i spoljašnjih izazova. Sami sebe ćemo zadiviti smirenošću kojom posmatramo i prihvatamo svoje životne okolnosti. Vaga, Blizanci i Vodolija će taktično izgladiti nesporazume s partnerom, a Ovan, Jarac i Rak osetiće poriv da budu glas pravde i ispravljaju tuđe greške.

Uštap u Jarcu, 2. jula, trenutak je za proveru novogodišnjih odluka. Molim? Pa na njih smo već zaboravili! Ipak, energija Jarca podsetiće nas na sve što smo želeli da ostvarimo. Prepoznajemo propuste, ambicija dobija novi zamah... Jarac, Rak, Vaga i Ovan imaju priliku da prepoznaju čemu se opiru i da pročiste blokade i strahove. Blizance, Lava, Strelca i Vodoliju hvata groznica planiranja u pokušaju da na brzinu nadoknade propušteno. Devica i Bik, Škorpija i Ribe će sebi lako oprostiti propušteno i s novim žarom prionuti ostvarenju planova.

S drugom četvrti u Ovnu, 8. jula, pronalazimo motivaciju, snagu i hrabrost za sve vrste raščišćavanja, ne samo poslova nego i odnosa ili nagomilanih stvari. Izbacite sve viškove, a ovo nije ni loš trenutak za dijetu. Nemojte gladovati, nego pojačano vežbajte! Ovan, Lav i Strelac osećaju olakšanje završetkom napornih projekata, a Rak, Jarac i Vaga biće zahtevni i zaposliće sve i svakoga za sopstvene ciljeve.

Senka Ljubić

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: