Vladavina Blizanaca: ljubavna romansa za Lava, nova energija za Škorpiju

Period Blizanaca traje od 22. maja do 21. juna 2015. godine. Pročitajte kom znaku donosi tajnu vezu, kom pravu avanturu a koji znak će s pravom tražiti unapređenje...

Vladavina Blizanaca: ljubavna romansa za Lava, nova energija za Škorpiju

Ovan (21.3. - 20.4)

Posao: Kao da ste se probudili iz zimskog sna i pokušavate "novim očima" da sagledate sva događanja na poslovnoj sceni. Iako vreme nije idealno za akciju, gotovo ceo period biće povoljan da pripremite teren za pokretanje već osmišljenih poslovnih projekata.

Početkom juna ponovo će biti aktuelni izvesni poslovni dogovori koje ste uspostavili pre nekoliko meseci. Posle 30. maja, većina poslova biće uspešno završena, sve će doći na svoje mesto i ponovo ćete uspeti da kontrolišete situaciju. Najvažnije je da obratite pažnju na novac, odnosno da budete malo štedljiviji.

Ljubav: Tokom prethodnih meseci bili ste pod velikom tenzijom, ali u međuvremenu ste postali odlučniji i sposobni da rešite većinu ljubavnih dilema. Spremni ste na akciju i željni promena. Ukoliko ste u vezi, dobro razmislite pre nego što donesete konačnu odluku. Imate utisak da na vašu psihičku i emocionalnu sigurnost najbolje deluju unapred dobro isplanirane situacije. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne glava.

Nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom podstaklo vas je da krenete u ofanzivu. Ukoliko partner nešto ne preduzme, rešili ste da zauzmete drugačiji stav. Neki Ovnovi biće u dilemi da li da prihvate tajnu vezu ili ne, a sve u želji da se osvete partneru. Mladi ili slobodni predstavnici znaka promeniće način zavođenja i trudiće se da maksimalno ispoštuju emotivne potrebe osobe sa kojom će pokušati da ostvare vezu.

Zdravlje: Osim povremene glavobolje i nervoze, nećete imati ozbiljnijih zdravstvenih problema. Ipak, obratite više pažnje na hormonalne promene.

Bik (21.4. - 21.5)

Posao: Finansije su vam uvek na prvom mestu. Niste voljni da menjate navike kada je posao u pitanju. Očekujete realizaciju jednog važnog posla koji bi vam bitno uvećao prihode. Međutim, doći će do zastoja u poslu, pa će sve biti odloženo za mesec, dva. I pored toga, ovaj projekat doneće vam veliku popularnost ili pohvale kolega. Ipak, pazite kako se postavljate prema saradnicima, jer će u tom periodu biti naglašeno polje neprijatelja.

Posle 28. maja, Venera, inače vaš vladar, zauzeće takvu poziciju koja će vam obezbediti uspeh u gotovo svim poslovnim poduhvatima. Tokom poslednjih meseci kao da ste se izgubili i većinu započetih poslova niste uspeli da završite. Konačno je tome došao kraj i možete da se opustite.

Ljubav: I dalje ste pod uticajem lepih emocija koje su vas preplavile prethodnog meseca. Ukoliko niste našli partnera, ne budite razočarani, jer niste od onih koji lako ulaze u vezu. Bikovi koji su uspeli da poprave odnos sa voljenom osobom ne bi trebalo previše da se opuštaju jer će i dalje će biti na nekoj vrsti ispita.

Ukoliko ste zauzeti,verovatno ćete preispitivati svoja i partnerova osećanja,čak nije isključeno da partneru priredite ljubomornu scenu. Slobodne Bikove u ovom periodu očekuju zanimljiva poznanstva i ljubavne avanture.U svakom slučaju, ceo period biće idealan za dobar provod. Ukoliko imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji će pojačati ljubavnu harmoniju.

Zdravlje: Loše dijete, preterivanje sa hranom i pićem izaziva zdravstvene probleme .Ojačajte imunitet,čuvajte se prehlade,obratite veću pažnju na zube i krvni pritisak.

Blizanci (22.5. - 21.6)

Posao: Najviše ste usmereni na finansije, ali i nezadovoljni jer malo toga možete da promenite. Jednostavno, niste navikli da funkcionišete bez novca, pa samim tim i neki vaši planovi su u zastoju. Dok se prihodi ne uvećaju, pazite na šta trošite novac i pokušajte da budete maksimalno štedljivi. Ukoliko razmišljate o promeni posla, budite još malo strpljivi jer ovaj period nije povoljan za takav potez. Posebno je neizvesna poslovna saradnja sa inostranstvom.

Nešto što ste morali da trpite tokom poslednjih meseci, konačno se privodi kraju i mada se nećete osloboditi tajnih neprijatelja, ipak ćete neke naterati da promene stav i da vas više poštuju. Zbog nekih problema iz prošlosti moraćete da potražite savet pravnih lica i da javno branite svoj stav.

Ljubav: Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Partner će negodovati i pokušati da vas uveri u nešto drugo. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvek pozitivno deluju na vaše samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne da pronađete dobro rešenje.

Mlade i slobodne Blizance očekuju zanimljivi ljubavni kontakti koji će im biti zamena za neke neostvarene želje. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti sa partnerom, a nije isključen ni privremeni raskid. Do sredine juna trebalo bi nešto da preduzmete, jer nesuglasice oko nekih sitnica ili nedostatak partnerove pažnje mogu napraviti veliki jaz među vama.

Zdravlje: Pripazite na ishranu i redovno kontrolišite pritisak, šećer i masnoće u krvi.

Rak (22.6. - 22.7)

Posao: Sa poslom niste zadovoljni,što dodatno pojačava stres i nervozu,a utakvim uslovima teško funkcionišete.Kontakt i sainostranstvom i dalje su neizvesni,aposlovna situacija često postaje suprotna očekivanim dogovorima.Većinu poslovnih planova,nažalost,moraćete da odložite za bolje dane. Ne propustite nijednu priliku za saradnju sa inostranstvom,ma koliko vam izgledala ne privlačno, jer će se situacija vrlo brzo preokrenuti u vašu korist. Napokon ćete izaći iz napetog poslovnog perioda, uspećete da ostvarite nekoliko izuzetno povoljnih poslova sa inostranstvom i tako stabilizujete finansijsku situaciju.

Ljubav: Imate dovoljno snage samo kada se pored vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite misli, emocije i inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner unose osećanje bliskosti u zajednički život. Partner je često odsutan zbog poslovnih kontakata, zbog čega osećate da ste pomalo zapostavljeni, ali to ne želite da pokažete.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, početkom juna imaćete nekoliko zanimljivih kontakata sa osobama koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Očekuje vas nova ljubavna romansa, i to baš onakva o kakvoj maštate.Iskoristite maksimalno ovaj period za razne dogovore, susrete i društveni život. Ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. Ponovo ćete sresti osobe sa kojima se dugo niste čuli niti videli i bićete prijatno iznenađeni njihovim reakcijama. Vaš autentični šarm i flertovanje privlače suprotni pol,pa će vam se istovremeno dopasti najmanje dve osobe, a i vi njima.

Zdravlje: Manji problemi sa mokraćnim kanalima i prehladama, a virusne infekcije mogu izazvati srčane tegobe.

Lav (23.7. - 23.8)

Posao: Period je povoljan za poslovne projekte sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili su na boljim pozicijama u odnosu na vas. Međutim, ne očekujte veliku pomoć od njih, jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših ciljeva. Zato je bolje da rešavate manje poslovne projekte. Na poslu će drugi uticati na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim.

Ipak, budite spremni na preokrete i iznenadna prihvatanja ponuda. Dugo ste trpeli veliki pritisak, neizvesnost i nagle preokrete, ali zahvaljujući položaju planeta mnogi poslovni problemi biće rešeni u vašu korist, naročito posle 29. maja. Velike promene u firmi najzad idu u pravcu koji vama odgovara.

Ljubav: Što se tiče odnosa sa partnerom, najčešće ćete biti na suprotnim pozicijama. Ali, kako ovog puta niste spremni na kompromise situacija bi mogla da bude prilično napeta. Ne pokušavajte da raspravljate o starim temama, jer nećete imati uspeha u tome. Osobi koja vam se dopada jasno pokažite da vam je stalo do harmoničnog odnosa, uzbudljive ljubavne romanse i strasne veze.

Slobodni Lavovi priželjkuju novu ljubavnu romansu ili flert sa mlađim partnerom. Neki predstavnici znaka mogu se upustiti u tajnu ili vezu na daljinu. Nemojte se plašiti ljubavi koja bi mogla da vam donese zadovoljstvo. Godine nisu bitne, ukoliko ste ispunjeni nadom i željom da volite i budete voljeni...

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: