Šta nam donosi retrogradni Merkur u Blizancima: trenutak da ostvarite želje

Od 18. maja do 11. juna 2015. godine retrogradni Merkur donosi odlaganje susreta i dogovora, ali i mogućnost konstruktivnih rešenja starih pitanja...

Šta nam donosi retrogradni Merkur u Blizancima: trenutak da ostvarite želje

Kada je retrogradan Merkur u Blizancima, znaku koji se odnosi na komunikaciju, kretanje, mentalno i fizičko, učenje, kratka putovanja, protok informacija, odnose sa ljudima iz bliske okoline, trgovinu, razmenu, onda će i retrogradan Merkur doneti da u tim stvarima bude mogućnosti ponavljanja ili zastoja.

Bilo da je reč o obnovi starih kontakata, drugarstva ili poslovne saradnje, bilo da ponovo putujemo negde gde smo bili - utvrđujemo, zapravo, ono što smo naučili i sada još bolje to savladavamo.

Ovo je vreme susreta generacije i maturskih druženja, a biće zanimljiva i mogu da donesu obnavljanje starih prijateljstava. Biće lepih susreta sa nekim ko je bio značajan u vašem životu...

Ovo je vreme kada se u školama rade više provere onog što je naučeno, a studenti ponovo spremaju ispite. Povoljno je vreme da se podsetimo i obnovimo, da se preispitamo i poboljšamo, popravimo i promenimo. To može da se odnosi na najrazličitija znanja: sve ono što smo učili, pisali, računali, mislili..

Ono na šta treba obratiti pažnju je da ne valja žuriti, jer pažnja može da bude nešto smanjena i da izazove grešku. Da bi umanjili nepovoljno delovanje Merkura, potrebno je da pravimo podsetnike, pišemo, beležimo, da ne bi došlo do previda i izostanka. Lakše ćemo se sa retrogradnim Merkurom nositi i ako budemo strpljivi i spremni da pregledamo i ponovimo nešto više puta i tako otklonimo mogućnost greške.

Ono što najmanje odgovara i što mnogima najteže pada je odlaganje susreta, dogovora i sastanaka. Na to treba da budete spremni i da se trudite da prihvatite što mirnije, bez ljutnje i nervoze. Uostalom, kasnije se često pokaže da je tako bilo bolje.

Retrogradni Merkur dovešće do toga da čekate neku vest ili važnu informaciju i da to kod vas potencijalno izazove napetost i nervozu. Zato je ovo vreme kada je dobro da se više opustite, jer ćete tako lakše podneti tu situaciju i mirniji dočekati željenu vest.

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-uPogledajte neke od astroloskih usluga koje nudimo:

Takodje, mozete naruciti i astroloske konsultacije putem Skype-a: